Kuopio, Iisalmi, Juankoski, Siilinjärvi ja Nilsiä Viherrakentaminen

Kivat kivityöt, vinhat vihertyöt & verrattomat vesiaiheet

Pihavelho on viherrakentamisen ammattilainen Pohjois-Savon alueella. Kaipasitpa pihaasi sitten kivitöiden, vihertöiden tai vaikkapa vesiaiheiden loihtijaa, Pihavelho on palveluksessasi taikoen unelmistasi totta!  

 

Kun piha on valmis...

Pihavelho muistuttaa  että uuden pihan hoitoa ei saa laiminlyödä. Alusta alkaen pienillä, säännöllisillä hoitotoimenpiteillä huolehditaan, että pihan helppohoitoisuus säilyy. 

 

Kivityöt

Teemme kaikenlaisia kivitöitä - kiveykset patioille, grillauspaikoille, poluille, etupihoille, takapihoille. Teemme rajaukset, reunukset, portaat, luiskat, porrastukset, muurit, pengerrykset, altaat, istuskelukivet, katseenvangitsijat....

Monimuotoinen kivi

Kivi on suunnittelun selkäranka, jonka ympärille vihreys ja vehreys rakennetaan. Mahdollisuuksia on monia: Luonnonkivet, pyöreät ja liuskeet, lohkotut ja leikatut, lohkareet, järkäleet, pulterit, graniitit, nuput ja nopat. Lukuisat betonituotteet, singelit, sepelit ja murskeet...

Vihertyöt

Puut, perennat ja pensaat paikoilleen? Anna Pihavelhon auttaa!

Pihavelhon palveluihin kuuluvat  erilaiset vihertyöt, kuten istutusalueiden valmistaminen, istutukset, nurmen kylvö, siirtonurmen asennus sekä niittyjen ja ketojen perustaminen. Pihavelhon kautta saat pihaasi myös hetivalmista kunttaa.

Vesiaiheet

Haluatko rentoutua omassa pihassasi puron solinan säestämänä? Pihavelho loihtii pihaasi lumoavat vesiaiheet, kuten purot, lammet ja suihkulähteet istutuksineen. 

Yhteistyökumppanit apunasi

Pihavelhon kautta saat maansiirtotyöt, maa-ainekset ja puutyöt pihallesi. Pihavelholla on luotettava yhteistyökumppaniverkosto, joka koostuu mm. koneurakoitsijoista ja kirvesmiehistä.