Kivat kivityöt, vinhat vihertyöt & verrattomat vesiaiheet! | Kuopio, Iisalmi, Siilinjärvi, Nilsiä, Juankoski

Pihavelho on viherrakentamisen vankkumaton ammattilainen Pohjois-Savossa. Kaipasitpa pihaasi sitten kivitöiden, vihertöiden tai vesiaiheiden loihtijaa, Pihavelho on palveluksessasi!  

Kivityöt

Pihavelho toteuttaa kaikenkokoiset kivityöt – kuten kiveykset, polut, muurit, portaat ja pylväät – pihassasi. Kivistä voidaan myös rakentaa moni-ilmeiset reunukset ja rajaukset toiveidesi mukaisesti. Halusitpa pihasi koristukseksi sitten luonnonkiveä, graniittia tai betonia, Pihavelho toteuttaa unelmiesi kivityöt taatulla ammattitaidolla.

Vihertyöt

Puut, perennat ja pensaat paikoilleen? Anna Pihavelhon auttaa! Pihavelhon palveluihin kuuluvat  erilaiset vihertyöt, kuten istutusalueiden valmistaminen, istutukset, nurmien kylvöt, siirtonurmien asennukset sekä niittyjen ja ketojen perustamiset.  Pihavelhon kautta saat pihaasi myös hetivalmista kunttaa.

Vesiaiheet

Haluatko rentoutua omassa pihassasi puron solinan säestämänä? Pihavelho loihtii pihaasi lumoavat vesiaiheet, kuten purot, lammet ja suihkulähteet istutuksineen. 

Yhteistyökumppanit apuna

Pihavelhon kautta saat myös monipuoliset maansiirtotyöt ja puutyöt pihaasi. Pihavelholla on luotettava yhteistyökumppaniverkosto, joka koostuu muun muassa koneurakoitsijoista ja kirvesmiehistä.

Koneurakointi Miton logo